28th Anniversary and Vietnamese Teachers’ Day

[English below]

VLS – ngôi nhà thứ hai của chúng tôi đã tròn 28 tuổi vào ngày 20/11 vừa qua. Và không dịp nào thích hợp hơn để VLS tổ chức buổi lễ kỷ niệm vào ngày này, ngày tôn vinh Nhà giáo Việt Nam.

Buổi lễ này chính là món quà VLS tự dành tặng cho bản thân cũng như dành thời gian nhìn lại những thành tựu mà chúng tôi đã đạt được trong suốt 28 năm qua.

VLS tin rằng buổi lễ đã mang đến cho những người tham dự nhiều cảm xúc thông qua những lời phát biểu chân thành từ đại diện VLS, từ những học viên và khách hàng. Đặc biệt là những tiết mục văn nghệ rất dễ thương của chương trình với sự hưởng ứng tham gia nhiệt tình của các anh/chị học viên đã cùng tạo nên những khoảng khắc khó quên của chương trình.

VLS xin gửi lời cảm ơn chân thành đến những học viên, đối tác, khách hàng, giáo viên, nhân viên đã đồng hành và góp phần đưa VLS đến những thành tựu như ngày hôm nay.

VLS sẽ không ngừng phấn đấu để trở thành một trường dạy tiếng Việt uy tín, mang đến cho học viên trải nghiệm học tiếng Việt thật vui, hiệu quả và ứng dụng.

Bây giờ thì cùng VLS xem lại những khoảnh khắc trong buổi lễ kỷ niệm của chúng tôi nhé!

VLS, which is our second home, turned 28 on November 20, 2022. This day deserves a celebration and it was held on November 20, the Vietnamese Teachers’ Day, the day to extend gratitude.

This ceremony is a gift we want to give to ourselves and to look back at our up and down 28-year journey.

VLS believes that the sincere speeches of VLS’ representative and our dear students, clients has brought many emotions to our guests. Also, the music performances of VLS’ staff, teachers & students with the improvisation participant of our guests created unforgettable moments of the celebration.

VLS would like to express our sincere gratefulness to the students, corporate clients, business partners, our teachers and staff who have been accompanying and supporting us to bring us to where we are now.

VLS will continuously strive to be a prestigious Vietnamese language school that provide you a joyful and successful language learning experience.

Now let’s take a look at the moments of our anniversary!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s