Vietnamese Camp: The Highlights of March

Let’s hit the road and unplug ourselves from our daily grind.

You’re invited to join us at our “The Highlights of March Vietnamese Camp” on March 20-21, 2021 at Trị An Lake. Aside from the enchanting nature, the crackling campfire, amazing BBQ party, festive karaoke night, colorful ghost makeup contest, fun Vietnamese traditional folk games, Vietnamese language and culture activities and much more are also waiting for you.

Let’s have fun, reset and refresh ourselves for the new year, new decade, new journeys.
Please click on the RSVP links below to reserve your spot TODAY. Reservation is based on a first-come-first-served basis and early-bird discounts are available for only a short period of time, so DON’T WAIT!
Reservation: https://forms.gle/uvCyQxk7gxFcGMYa9

Vietnamese Camp – Điểm Sáng Tháng Ba
Quẳng gánh lo đi và bắt đầu hành trình chinh phục một năm mới đầy những hứa hẹn. ĐIỂM SÁNG THÁNG BA, một hoạt động ngoại khóa nằm trong chuỗi chương trình VIETNAMESE CAMP tại Lành Farm, sẽ là một khởi đầu đầy thú vị của hành trình này.

Ngày 20 và 21 là điểm vàng son của tháng 03 để chúng ta trải nghiệm những hoạt động vui chơi đậm chất văn hóa truyền thống, thưởng thức các món ăn địa phương và chiêm ngưỡng vẻ đẹp bình yên của hồ Trị An.

ĐIỂM SÁNG THÁNG BA – VIETNAMESE CAMP không chỉ mang lại cho chúng ta những trải nghiệm thuần chất Việt Nam mà còn truyền tải thông điệp rằng hãy sống để trải nghiệm và làm mới lại chính mình để tiếp tục chinh phục hành trình của bản thân trong năm mới này nhé!
Hãy nhanh tay đăng ký tham gia tại đường link
https://forms.gle/uvCyQxk7gxFcGMYa9

#VLS #truongtiengvietsaigon #vietnamesecamp #vietnamesetraditionalfood #outdooractivities #camping #trainghiem #campsite

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s