Thầy Và Chuyến Đò Xưa

“Lặng xuôi năm tháng êm trôi
Con đò kể chuyện một thời rất xưa
Rằng người chèo chống đón đưa
Mặc cho bụi phấn giữa trưa rơi nhiều”
_Thầy Và Chuyến Đò Xưa_

15109419_1000140520114491_2267843062479179334_n

Từ xưa đến nay, truyền thống “Tôn sư trọng đạo” vẫn luôn được người Việt Nam lưu giữ và để tiếp nối truyền thống quý báu đó, VLS đã tổ chức hoạt động nho nhỏ với sự tham gia của các giáo viên và học viên.
Mọi người đã cùng nhau thưởng thức một bữa tiệc nhỏ nhưng rất ấm cúng và vui vẻ. Ngoài ra, để hiểu hơn về ngày Nhà Giáo Việt Nam, các học viên và giáo viên đã tham gia vào những trò chơi vui nhộn có chủ đề liên quan đến ngày Nhà Giáo Việt Nam.
VLS xin cảm ơn các Thầy, Cô trong suốt thời gian qua đã không quản ngại khó khăn để đồng hành cùng VLS trong sứ mệnh mang tiếng Việt và văn hóa Việt Nam đến gần hơn với bạn bè thế giới. Chúc Thầy, Cô luôn mạnh khỏe và thành công hơn trong sự nghiệp giảng dạy của mình.
Trân trọng!

15094425_1000141133447763_3754674380896897786_n

Vietnamese people have always respected the tradition of “Tôn sư trọng đạo”. To keep and spread that tradition, VLS held an activity for all students and teachers to get together and get to know more about the Vietnamese teacher’s day.
Everyone enjoyed a small yet cozy and joyful lunch. Besides, to help the students of VLS to understand more about the Vietnamese teacher’s day, the students and teachers took part in some small, funny games which are related to the Vietnamese teacher’s day.
VLS would like to say thank you to all the teachers who always bring their best in the mission of bringing Vietnamese language and culture to come closer to our foreigner friends.
Wish you all the bests!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s