Let’s see the new VLS and hear the review of one of our beloved students, Mr. Kim Ki Hoon, who has been learning at VLS for over 7 months.

kibo

See more at :https://www.facebook.com/vlstudies/?fref=ts

VLS would like to apologize for any inconvenience that may have caused you during our construction, and we appreciate your understanding as we continue to improve our student experience.

After days of construction and with the heartedly support from the staff, VLS has transformed into a whole new look with more beautiful views and more comfortable atmosphere.
Not only did the outside space changed, but also the appearance of each and every classroom. This will create a better learning place for all the students here at VLS.
Apart from continuously upgrading the quality of teaching, the renovation will help the students at VLS reach their best in learning, which is one of the top goals of VLS.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s